Κέντρο Βοήθειας ReverseLookup
Διαχείριση του απορρήτου και του λογαριασμού σας
Στη ReverseLookup, σεβόμαστε τα δεδομένα σας και παρέχουμε απλά εργαλεία για τη διαχείριση των πληροφοριών σας. Είτε θέλετε να διαγράψετε τον προσωπικό σας λογαριασμό είτε να εξαιρεθείτε από τη βάση δεδομένων αναζήτησής μας, μπορείτε να ακολουθήσετε τους παρακάτω οδηγούς.
Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας
Αν επιθυμείτε να αφαιρέσετε μόνιμα τον λογαριασμό σας και όλα τα συνδεδεμένα δεδομένα, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:
- Μεταβείτε στη σελίδα αιτήματος διαγραφής για να ανοίξετε τη φόρμα διαγραφής λογαριασμού.
- Επαλήθευση ταυτότητας: Εισαγάγετε τη διεύθυνση email που συνδέεται με τον λογαριασμό σας.
- Επιβεβαίωση με OTP: Ελέγξτε τα εισερχόμενά σας για έναν κωδικό μίας χρήσης (OTP) και εισαγάγετέ τον στην οθόνη.
- Ολοκλήρωση: Μετά την επιβεβαίωση, ο λογαριασμός και τα δεδομένα σας θα διαγραφούν μόνιμα.
Σημαντικό: Η διαγραφή λογαριασμού είναι αμετάκλητη. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία, τα δεδομένα σας δεν μπορούν να ανακτηθούν.
Πώς να εξαιρεθείτε από τα αποτελέσματα αναζήτησης
Αν επιθυμείτε να αφαιρεθούν οι πληροφορίες σας από την πλατφόρμα αναζήτησής μας, χρησιμοποιήστε τους παρακάτω συγκεκριμένους συνδέσμους:
- [Εξαίρεση από την αναζήτηση τηλεφώνου] (https://reverselookup.com/gr/settings/exclude-phone)
- [Εξαίρεση από την αναζήτηση email] (https://reverselookup.com/gr/settings/exclude-email)
- [Εξαίρεση από την αναζήτηση εικόνας] (https://reverselookup.com/gr/settings/image-opt-out)
Η διαδικασία (τηλέφωνο και email):
- Εισαγάγετε τη διεύθυνση email ή τον αριθμό τηλεφώνου που επιθυμείτε να εξαιρέσετε.
- Επαληθεύστε το αίτημά σας χρησιμοποιώντας τον κωδικό μίας χρήσης (OTP) που στάλθηκε στο email σας.
- Μόλις υποβληθεί το OTP, το αίτημα εξαίρεσής σας θα επεξεργαστεί αμέσως.
Η διαδικασία (αναζήτηση εικόνας):
- Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να τραβήξετε μια ζωντανή selfie. Η selfie επιβεβαιώνει ότι είστε πραγματικό πρόσωπο και διαγράφεται αμέσως μετά την επεξεργασία του αιτήματός σας.
- Θα σας δείξουμε τις εικόνες που φαίνεται να ταιριάζουν με το πρόσωπό σας, μαζί με την ιστοσελίδα όπου βρέθηκε η καθεμία. Επιλέξτε όλες τις εικόνες που θέλετε να αφαιρεθούν. Οι εικόνες που δεν θα επιλέξετε θα παραμείνουν στα αποτελέσματα αναζήτησης.
- Εισαγάγετε τη διεύθυνση email σας και, στη συνέχεια, ελέγξτε τα εισερχόμενά σας για έναν κωδικό μίας χρήσης (OTP). Μόλις επιβεβαιωθεί ο OTP, οι επιλεγμένες εικόνες αφαιρούνται αμέσως από τα αποτελέσματα αναζήτησης του ReverseLookup.
Αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, η ομάδα υποστήριξής μας είναι διαθέσιμη να σας βοηθήσει. Σας ευχαριστούμε που χρησιμοποιείτε το ReverseLookup!